اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

فرخ نژاد: سينماي جشنواره‌اي ايران در گذشته چندان مجالي به بازيگران نمي‌داد


جايزه بهترين بازيگر مرد پنجاه و چهارمين جشنواره بين المللي فيلم آسيا اقيانوسيه با حضور مدير عامل و قائم مقام بنياد سينمايي فارابي به حميد فرخ نژاد براي فيلم «شب واقعه» اهدا شد.

حمید فرخ نژاد 


سيداحمد ميرعلايي طي نشستي جايزه جشنواره آسيا آقيانوسيه را به فرخ نژاد اهدا کرد.

امير اسفندياري مدير امور بين‌الملل بنياد که در جشنواره حضور داشت به نيابت از فرخ نژاد اين جايزه را به ايران آورده است.  در اين نشست همچنين مدير عامل فارابي جايزه‌اي ويژه از سوي بنياد به اين بازيگر اهدا کرد. 

فرخ‌نژاد در هنگام دريافت جايزه خود گفت: هر جايزه بين‌المللي، افتخاري براي کليت سينماي کشور است و خوشحالم که سومين جايزه بين المللي خود را از جشنواره‌اي معتبر براي فيلم «شب واقعه» با چنين مضموني دريافت کردم.

وي ادامه داد: فيلم «شب واقعه» از آثار تاثيرگذار سينماي کشور با موضوع دفاع مقدس است که من شخصيت يکي از همشهري‌هاي خود(درياقلي سوراني) را بازي کردم . درياقلي شخصيتي‌ پيچيده و چند لايه دارد. در واقع اين شخصيت اگر چه پيشينه چندان موجه‌اي ندارد اما در جريان جنگ تحميلي ، با عملکرد خود به يک قهرمان ملي تبديل مي‌شود.

فرخ نژاد در ادامه تصريح کرد: سينماي ايران و عوامل آن براي جهاني شدن و تاثير بر مخاطبان جهاني نيازمند حضور در اين جشنواره‌ها و ديده شدن هستند. متاسفانه سينماي جشنواره‌اي ايران در گذشته چندان مجالي به بازيگران نمي‌داد و عمده آثاري که در جشنواره جهاني جايزه گرفته‌اند، بيشتر از نابازيگران استفاده کرده‌اند. ولي حضور جهاني آثاري مثل «شب واقعه» مي‌تواند عامل ارتباط بيشتر مخاطبان جهاني با سينماي ايران باشد تا جشنواره‌ها بعد ديگري از اين سينما را بشناسند.

حميد فرخ نژاد پيش از اين نيز جوايز در حوزه بازيگري از جشنواره‌هاي چون کارلوويواري و مسکو دريافت کرده است.


منبع: ایسنا 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما