فراخوان سومین جشنواره آنلاین هنر معاصر «پرسبوک آرت» این بار در دو بخش عملی و نظری


سایت «پرسبوک آرت» برای سومین سال  پیاپی جشنــواره‎ی سالا نه‎ی هــنرهای تجــسمی را در  دوبخش عملی و برای اولین بار در ایران- در بخش تئوری نیز برگزار می‎ کند.  هــدف ایــجاد بســتر مــناسب برای  تبادل خــلاقیت‎های هنــرمندانه و ارتقای سطح ارتــباط میان هــنرمندان مــعا صر ایـران از طریـق فضای سایبری و هم‎چنین شـناسایی و معرفی هنـرمندان و منتقدین فـعال در زمیـنه‎های مختـلف هنری به گالری‎ها، مجموعه‎داران و مطبوعات است. در جهان ارتباطات و هنرمعاصر امروز مرزبندی رشته‎های هنری کمرنگ شده است و آن‎چه مهم است نفس هنر است. با این وجود تمامی هنرمندان و منتقدان در رشـته‎های: نقاشی، طراحی، عکاسی، مجسـمه، گرافیک، هنرمحیطی، تصویرسازی، وب آرت، ویـدئو آرت، اینستالیشن و پرفورمــنس و نقد هنرهای تجسمی می‎توانند در جشنواره شرکت کنند.

 

موضوع جشنواره:

هر هنرمند می‎تواند به دلخواه در یک بخش شرکت کند:

بخش آزاد: برای شرکت در این بخش فرستادن ۳ اثر الزامی می باشد.

بخش موضوعی “مـــــــــــــرز سپیـــــــد”: ارائه ی یک اثر

تعریف موضوع:

حمید سوری: «جابه‎جایی فزاینده درون و برون مرزی افراد، سرعت بالای ارتباطات، وصل بودن به شبکه‎های متعدد و مصرف کالاها و تولیدات فرهنگی از سرزمین‎های مختلف، حس وابستگی و تعلق خاطر به مکان و چیزها را برای گروهی تشدید و برای عده‎ای مورد تردید قرار داده است. بیان هنرمندانه ی درنگ بر مرز یا بی مرزی نیاز زمانه ی ماست.»

غلامحسین نامی: «در گستره اندیشه‎ی هنرمند، همه‎ی دریافت‎های او از جهان پیرامونش حضور دارند، درحیطه هنر جهان معاصر, به دلیل سرعت فزاینده و غیر قابل کنترل  رسانه‎های ارتباطی هراس انگیز! دیگر درون و برون‎مرزهای جغرافیایی بی‎معناست, آن‎چه که اصل است، اندیشه‎ی انسانی است که مرز نمی‎شناسد.»

محمد پرویزی: «تنها تاکیدی که می‎توان به واژه‎ی بی‎مرز کرد، اندیشیدن به مرزهای آن است، چون پیش شرط هر تفکر گشوده‎ای برای پیشرفت نیازمند تعیین مرزهای فکری در آن باره است.»

 

 

 

طــراح و بــــانی جشــنواره : نــــــدا درزی

دبیر دائمی و افتخاری جشنواره: ادوارد لوسی اسمیت

شورای سیاستگــزاری۱۳۹۱:ادوارد لوسی اسمیت، حمید سوری، حمید کشمیر شکن، غلامحسین نامی، ندادرزی

 

امتیازبرگزیدگان:

  • معرفی برگزیدگانِ جشنواره به جامعه هنری
  • انتخاب ویژه: از میان هنرمندان زن ویدئو آرت ۳ دوره‎ی پرسبوک به نمایشگاه گردانی آلیس استپانیان و ندادرزی، نمایش آثار:ساختمان هنر بیکن، لس آنجلس، کالیفرنیا http://beaconartsbuilding.com
  • نمایش آثار پذیرفته شدگان در بخش موضوعی و آثار برگزیدگان 3دوره ی پرسبوک: در گالری های خانه ی هنرمندان تهران
  • نمایش آثار برگزیدگان و حمایت از ایشان در سایت پرسبوک آرت.
  • اطلاع رسانی نمایشگاههای انفرادی و گروهی و اخبار هنری هنرمندان برگزیده از طریق سایت پرسبوک آرت.

 

 

بخش عملی

دبیر جشنواره: ندا درزی

داوران انتخاب آثار: رزیــتا شرف جهان - سیمین کرامتی- شادی قدیریان -  فرزین هدایت زاده- فریده شاهسوارانی - کورش گلناری - مــهدی سعیدی

داوران  نهایی: ادوارد لوسی اسمیت – بهنام کامرانی - حمید سوری - حمید کشمیر شکن - زیگی گــلدینــگ- جانت ردی- شاهین مرالی -غلامحسین نامی - نازلی مــد کور

همکاران اجرایی ۱۳۹۱: آرش اشکر،  اوژن شیر اوژن ، لیلا رحیمیان، نیکونیکنام.

مشخصات لازم:

  • هر هنرمند می‎تواند فقط در یک بخش شرکت کند.
  • هنرمندان می توانند۳ اثر برای بخش آزاد و یک اثر برای  بخش موضوعی را ارائه دهند.
  • هنرمندان برگزیده ی دو دوره ی قبل پرسبوک، فقط میتوانند در بخشی موضوعی این دوره شرکت کنند.
  • معرفی هنرمند شامل: سال ومحل تولد، میزان تحصیلات، تعداد نمایشگاه‎های انفرادی و گروهی به دو زبان فارسی و انگلیسی
  • اثر باید شامل این اطلاعات باشد: نام خالق اثر، عنوان اثر، تاریخ ، ابعاد، تکنیک، و ذکر نام رشته‎ی انتخابی هنر تجسمی(نقاشی ، عکاسی، مجسـمه، وب آرت ، ویـدئو آرت ، اینستالیشن و پرفورمــنس، گرافیک، تصویر سازی)  به دو زبان فارسی و انگلیسی باشد.
  • نحوه ی ارائه ی سه بعدی آثار در بخش موضوعی:اثری مکعب در ابعاد (۳۰×۳۰ سانتیمتر) آزاد درانتخاب مواد.
  • نحوه ی ارائه ی دوبعدی آثار در بخش موضوعی: بادر نظرگرفتن قابی۲ سانتیمتری مجموعا با اثر(۳۰×۳۰ سانتیمتر) ،قابل نصب بر روی دیوار.
  • شرح مختصری در باره اثر به دو زبان فارسی و انگلیسی
  • در بخش آزاد حداقل سایز آثار نقاشی ۱۰۰ سانتیمتر و حداکثر ۲۰۰ سانتیمتر وبرای آثار عکاسی و گرافیک حداقل ۷۰ سانتیمتر و حداکثر ۱۰۰ سانتیمتر باشد.

 

 

مقررات ارسال:

  • برای دسترسی سریع و آسان‎ به آثار شما شرکت‎کنندگان، خواهشمندیم موارد ذیل را به دقت رعایت نمایید. در غیر این صورت آثار شما از داوری کنار گذاشته خواهد شد.
  • تصاویر آثار  با فرمت جی پی جی و کیفیت مناسب که ابعاد آن کمتر از ۵۰۰ ×۵۰۰ پیکسل نباشد ، رزولوشن ۷۲ دی پی آی وحجم فایل ارسالی بزرگتر از ۱ مگابایت نباشد.
  • ویدئو آرت،پرفورمنس و وب آرت باید آثارشان بصورت آن لاین ور قالب ویدئویی در دسترس باشد.
  • عنوان ایمیل ها  و فایلها را مطابق رشته ی مورد نظر و با مخفّف انگلیسی تعین نمایید:(نقاشی=Pai)،(عکاسی=Pho)،(مجسمه=Scu)،(وب آرت=Web)،(ویدئوآرت=Vid)،(اینستالیشن=Ins)،(پرفورمانس=Per)،(گرافیک=Gra (،)تصویرسازی= Ilu)،(هنر محیطی=Env) ، (طراحی=(Dra هنرمندان بخش موضوعی نام (مرز سپید) را نیز در کنار اسامی مخفف بگنجانند.
  • عنوان فایل ها (در هر فرمتی که باشند) حتما به انگلیسی و متناسب با اثر انتخاب شوند. ( نام خالق اثر، عنوان اثر، تاریخ ، ابعاد، تکنیک)
  • کلیه‎ی شرکت کنندگان موظفند در هر ایمیل، مطابق مقررات اطلاعات خود را ذکر نمایند. مشخصات خواسته شده باید در نرم افزار مایکروسافت

Word 2007  و با فونت تاهوما اندازه‎ی قلم ۱۲ درج شده باشند.

  • آثار ارسالی به جشنواره قابل ارائه برای نمایشگاه بوده و در مسابقه ی آن لاین ایرانی دیگرو دوره های قبلی پرسبوک نمایش داده نشده باشد.
  • لطفاآثار خود را به ایمیل سایت پرسبوک آرت ارسال کنید: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • آثار ارسالی مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد.
  • عدم رعایت موارد فوق به منزله پذیرفته نشدن آثار منظور می‎گردد.

 

درصورت چاپ کاتالوگ، کتاب یا بروشور های تبلیغاتی جشنواره، حق انتشار آثار در اینترنت و موارد مشابه  متعلق به سایت پرسبوک آرت و حامیان است.

 

 

بخش تئوری

نقد هنری، منتقدان و ناقدان هنری غرب همواره توانسته‎اند جریان‎سازی‎ درخور توجهی در تاریخ هنر داشته باشند. جنبش‎ها و جریان‎های مختلف هنری همیشه همراه با ناقدان آن مشهور بوده است که اعتبار خاصی به آن‎ جریان­ها بدهند و در شکل کلان یک جریان ناشناخته را بر سر زبان‎ها بیاندازند. متأسفانه در کشورمان فاصله عمیقی بین ناقدان هنری و هنرمندان ایجاد و از همه بدتر نقد از جایگاه آکادمیک آن دور شده است. علی‎رغم این‎که هنرمندان بسیار خوبی در حوزه تجسمی داریم که هر ساله نیز بر تعداد آن‎ها افزوده می‎شود، کمتر کسی می‎تواند از جریان نقد علمی هنر تجسمی یاد کند و در سوی دیگر نقد علمی توسط نهادهای دانشگاهی با یک بدسلیقگی تنها به نگارگری محدود شده است و سایر اندیشمندان و پژوهشگران تجسمی باید نتایج تحقیقات خود را به سوی نشریات کشورهای دیگر ببرند و اساسا تعاملی با مخاطب داخلی تجسمی ایجاد نگردد.

اکنون سایت آکادمی هنر با همکاری جریان پرسبوک که بانی اولین رویداد آنلاین تجسمی در ایران می‎باشد، تصمیم گرفته است جشنواره‎ای در زمینه مقاله‎نویسی هنر تجسمی برگزار کند. این جشنواره در دوبخش تحلیل و یادداشت برگزار خواهد شد. اهداف آکادمی هنر و پرسبوک برای برپایی چنین رویدادی عبارتند از:

۱- در ابتدا شناسایی ظرفیت هنری پارسی‎زبانان

۲- معرفی نقد علمی هنر (که امید است به ایجاد انجمن علمی منتقدان هنر بیانجامد)

۳- کم کردن فاصله ایجاد شده بین هنرمندان و نقد

۴- ایجاد بستر مناسب گفتمان تعاملی هنر برای افراد مستعد در نقد

 

الف- محورهای بخش تئوری:

-          انسان‎شناسی Anthropology

-          بینامتنیت و بینارسانه‎ Intermediality & Inter textuality

-          پدیدارشناسی Phenomenology

-          پساساختگرایی Post-Structuralism

-          جلوه‎های گفتمانی Discursive Aspects

-          روانکاوی Psychology

-          زبان‎شناسی Linguistic

-          ساخت‎گرایی Structuralism

-          مطالعات بیناهنری  Inter-art(s) Studies

-          نشانه‎شناسی      Semi logy

-          نشانه‎معناشناسی Semiotics

-          هرمنوتیک Hermeneutic

 

 

ب- موضوعات نقد بخش تئوری:

-          اسطوره‎شناختی Mythology

-          اصول تکنیکی    Technical

-          ترکیب‎بندی Composition

-          تصویرسازی Illustration

-          تطبیقی Comparative

-          توصیفی  Descriptive

-          زیبایی‎شناسانه Aesthetic

-          سبک Style

-          فرم Form

-          فیگوراتیو Figurative

-          مفهومی Conceptual

-          کمپوزیسیون   Composition

-          نوع Genre

- هارمونی Harmony

- یادداشتهای شخصی در مورد کلیت پرسبوک، کلیت آثار هنرمندان برگزیده یا حتی یک اثر

 

دبیر بخش تئوری: مجید رحیمی جعفری

هیئت داوران:

هیئت داوران مقالات تحلیلی:

دکتر حمیدرضا شعیری (دکتری معناشناسی از دانشگاه لیموژ، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس) - دکتر بهمن نامورمطلق (استادیار دانشگاه شهید بهشتی، معاون پژوهشی خانه هنرمندان) - دکتر علی عباسی (دانشیار دانشگاه شهید بهشتی) - دکتر بابک معین (استادیار دانشگاه آزاد اسلامی) -دکتری پژوهش هنر از دانشگاه هنر تهران) - دکتر اصغر ایزدی جیران (عضو هیئت علمی انسان­شناسی و جامعه­شناسی دانشگاه تهران)

هیئت داوران بخش نقد:

زهرا پاملا کریمی،محمد پرویزی،علی اتحاد

 

نکاتی در مورد ارسال نقدها

-          در هر دو حوزه علاقه‎مندان شرکت در جشنواره برای جلوگیری از پراکندگی موردهای مطالعاتی می‎بایست به نسبت علاقه خود، اثر یا آثار هنرمند یا چند هنرمند برگزیده شده در جشنواره «پرسبوک آرت» را مورد بررسی قرار دهند. تنها در بخش یادداشت می‎توانند کلیت پرسبوک یا کلیه آثار برگزیده شده در آن را مورد نقد قرار دهند.

-          شرکت‎کنندگان در این جشنواره برای مشاهده -انتخاب مورد مطالعاتی خود- کلیه آثار برگزیده شده در جشنواره‎ی »پرسبوک آرت« می‎توانند به سایت پرسبوک www.persbookart.com مراجعه نمایند.

-          زبان تخصصی ارائه مقالات:فارسی (ترجیحا چکیده مقالات به صورت انگلیسی ارائه شود).

-          تحلیل‎های برگزیده به صورت پاورپوینت مقالات خود را می‎توانند ارایه دهند.

 

ضوابط و معيارهاي انتخاب مطالب

-          انطباق با محورهاي جشنواره در هر حوزه

-          مقالات تحلیلی حتما باید از چارچوبی علمی برخوردار باشد و تمامی نقل‎قول‎ها و استفاده از منابع ذکر گردد. معادل کلمات لاتین و اصطلاحات پی‎نوشت شوند و در کل ضوابطی در حد مقالات پژوهشی داشته باشند

-          تازگي و نوآوري

-          عدم چاپ يا ارائه در جاي ديگر

-          از نظر ویراستاری طبق قوانین ویراستاری فرهنگستان زبان و ادب فارسی به نگارش درآمده باشد.

-          نقد )یادداشت (بین ۴۰۰ تا ۲۰۰۰ کلمه و مقالات تحلیلی بین ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ کلمه  )با رعایت نیم‎فاصله ( تایپ شده در محیط Word 2007 باشد.

-          عکس‎های انتخاب شده برای نوشتن تحلیل یا یادداشت را در فایل درج کنید.

-          مقالات به پست الکترونیک این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال شوند.

 

تقویم اجرایی جشنواره:

شروع ارسال آثار بخش عملی: ۱۵ خرداد ۱۳۹۱

پایان ارسال آثار بخش عملی: ۳۱ تیر ۱۳۹۱

اعلام اسامی پذیرفته شدگان: ۲۰ مرداد ۱۳۹۱

اعلام نتایج نهایی بخش عملی: ۳۰ مرداد ۱۳۹۱

زمان برپایی نمایشگاه: ۱۸- ۹ مهر ۱۳۹۱

شروع ارسال بخش تئوری : ۱ شهریور ۱۳۹۱

پایان ارسال بخش تئوری: ۲۰ شهریور ۱۳۹۱

اعلام نتایج نهایی بخش تئوری: ۳۱ شهریور ۱۳۹۱

حامیان معنوی جشنواره :انجمن هنرهای تجسمی و سنتی فارس، مجموعه‎ی سایت آکادمی هنر، خانه‎ی هنرمندان ایران، طاووس آن لاین ، فصلنامه هنر فردا، مجله‎ی هنری الکترونیکی تاک، شرکت نارمند.

در صورت حمایت مادی پرسبوک سوم امتیازهای ویژه ای برای برگزیدگان در نظر گرفته خواهد شد. لطفا حامیان از طریق ایمیل سایت  با پرسبوک ارتباط برقرار کنند.

لطفا فایل PDF را دانلود کنید.

جهت اطلاع بیشتر باایمیل دبیر خانهء سایت پرسبوک آرت ارتباط برقرارکنید

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

www.persbookart.com

پرسبوک |۱۳۹۱

____________________________________________________________________

3rd Iranian Contemporary Art Annual Contest | Persbook 2012:

Founder & Managing Director: Neda Darzi

The board of Executive directors: Neda Darzi, Edward Lucie-Smith, Hamid Severi, Hamid Keshmirshekan, Gholam Hossein Nami.

Performing Colleagues (2012):Arash Ashkar, Leila Rahimian, Nikoo Niknam, Ojan Shirozhan.

About the 2012 contest:

The Persbook’s Third Annual Contest consists of two parts: first the practical competition. Works could include in painting, photography, sculpture, graphic design, environmental art, book illustration, installation, and video art.  Persbook aims at making a fair evaluation of works of art, not limited to aesthetics, but also technique, subject matter, content of the artworks. The second part is art criticism, including texts based on reviewing the works presented in the practical section and other art theoretical pieces. It is the first time in Iran to hold this section included in a competition. Therefore, the goal of the whole event is to promote not only Iranian artists but also Iranian art critics and art researchers, and introduce them especially to the related media, art collectors, galleries and museums.

 

Part One:

For the 2012 contest, the first part is also divided into two sections:

Section 1-works addressing the chosen subject matter: “White Border”.

Section 2-artists will choose their own subject matter.

 

Section 1: Title: “White Border”

“For many of us people’s increasing displacement, high speed communication and networks, a new form of supply and demand for commodity components, and the impact of other cultures has created a sense of hesitancy; dependence to places and objects is intensified for some and decreased for some others. Rethinking the concept of border is essential in our time.”

Hamid Severi, 2012

 

 

“An artist’s thoughts include his/her observation of the world.  Increasing and irrepressible speed of communication through mass media is frightening. Today, geographic border is meaningless: what really matters is human’s deliberation, which is borderless.”

Gholam Hossein Nami, 2012

 

 

“The only emphasis on the word borderless should be through the real meaning of border. In order to improve self-contemplation one needs to detect its borders first.”

Mohammad Parvizi, 2012

  

Semi-Final Juries:

Farideh Shahsavarani, Farzin Hedayatzadeh, , Kourosh Golnari, Mehdi Saeedi, Simin Keramati, Shadi Ghadirian, Rozita Sharaf Jahan.

Final Juries:

Behnam Kamrani, Edward Lucie Smith, Gholam Hossein Nami, Hamid Severi, Hamid kheshmir-Shekan, Janet Rady Nazli Madkour, Shaheen Merali, Ziggi Golding.

 

Awards:

-A number of women artists in video art section will be selected for a curating exhibition by Alysse  Stephanian  & Neda Darzi to show their works at Beacon Arts Building in Los Angeles, California.  http://beaconartsbuilding.com

-Favored artworks will be exhibited at Iranian Artists’ Forum in Tehran.

-Persbook Art website will host the selected artworks.

-Persbook Art pledges to support the artists by selling their works, introducing them to art galleries and museums and spread the news about their artistic activities.

 

Criteria:

1-Each artist should participate in one category and just in one section. For example one cannot send paintings and book illustrations for the contest.

2- Participants of the first and second annual contests are allowed to take part only in the White Border section.

3-Two-dimensional artworks sent for the White Border section should be about 30x30 cm including frame and ready to hang on a wall.

4-Three-dimensional artworks should be about 30x30x30 cm and ready for installation.

5-two-dimensional works sent for the section with no subject matter should not be smaller than 100x100 cm and not bigger than 200x200 cm.

6-This information should accompany the artworks: artist’s name, birth date, place of birth, the list of the group and solo exhibitions, education, title of the artworks, size, technique, date, and the name of the section in which you are entering your work.  Everything should be written in Farsi and English both.

7-Explanation of the works written in Farsi and English.

8-The images should be sent in jpg format, 500x500 pixel, 72 dpi, and no larger than 1 MB each.

9-Video arts should be available on line. Also, they should be sent on a CD-R if selected for future exhibitions.

10-When sending email to Persbook Art, please use the following abbreviations on the subject for clear identification of your works: Pai for painting, Pho for photography, Scu for sculpting, Web for web art, Vid for video art, Ins for installation, Per for performance, Gra for graphic design, Ilu for illustration, Dra for drawing and Env for environmental art. Please add the words “White Border” next to the abbreviation if you are participating in this section. For instance, write: Pho-White Border.

11-Please do not send the information in PDF format.  And, Tahoma size 12 font for all documents you send.

12- Please send your works to: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
13-Artists should respect the laws and regulations of the Islamic Republic of Iran.
14-Persbook Art and its sponsors own the copyright of the published artworks in any format.  We reserve the rights to use the images for exhibitions catalogue, invitations, or any other purposes.
14-Persbook Art will not accept artworks that don’t meet our criteria.

 

 

Part Two:  Art Related Articles and Art Criticism

Writing about art provides a platform for its understanding.  In the West, art critics and art historians are the preeminent figures who act as a bridge between artists and their audience.  In Iran, however, there is a gap between art critics, art historians, artists and the public.  Moreover, the power of writing about art is diminished, limited and misunderstood.

 

This year, Academy of Art website in Iran and Persbook Art are committed to forging stronger ties between art critics, art historians and the public.  For this reason, a new part has been added to Persbook Art’s annual contest: a juried competition to select the best art criticism and papers related to visual arts. The goals are:

-to plant a seed for starting an academy in Iran specifically for art critics and art historians

-to build a bridge between art critics, art historians, artists and art lovers

-to create an opportunity for art critics and art historians to express themselves

Jury Members, Part Two:

Coordinator: Majid Rahimi Jafari

Juries: Hamid Reza Shaeeiri, Ph.D. (University of Tarbiyat Modares), Bhman Namvar Motlagh, Ph.d. (University of Shahid Beheshti), Ali Abbasi, Ph.D. (University of Shahid Beheshti), Babak Moeen, Ph.D. (Islamic Azad University), Behnam Kamrani, Ph.D. (Tehran University and Tehran Art University), Asghar Izadi Jeyran (Tehran University), Zahra Pamela Karimi (Professor & editor of H-AMCA), Mohammad Parvizi (Art Critic, Director), Ali Ettehad (Art critic, Artist, Curator) .

Art Related Articles:

Articles on the following subjects are welcomed:

 

Anthropology

Discursive Aspects

Interacts studies

Intertextuality & Intermediality

Phenomenology

Post-Structuralism

Psychology

Semiotics

Semiology

Structuralism

 

 

Art Criticism:

You can write about Persbook Art’s contest in general or choose one or more specific art works.  Address your criticism to the following points:

 

-Aesthetic

-Concept

-Composition

-Comparative and/or Descriptive elements in the works of art

-Form

-Genre

-Subject matter

-Style

-Technique

 

Criteria:

-The art critique should be limited to the selected artworks in the annual contest. You can write about the annual contest in general.

-The articles should be between 1000 and 5000 words, and the critique should not exceed 2000 words.

-An abstract should accompany the article or the critique, not more than 150 words, and preferably in English.

-Articles and art critiques should be written in Farsi.

-Articles and art critiques should be written professionally. Quotes and citation should be clear, and English words should be translated into Farsi if there is any equivalent word for them.  Articles must be final and ready for publication.

-Articles and Critiques should not have been published previously.

-Please do not send your material in PDF format.  Use Tahoma size 12 font, double spaced with page number appearing on top.

-If you wish to use any images, they should be sent in jpg format, 500x500 pixel, 72 dpi, and no larger than 1 MB each.

-Selected works will be presented later in events hosted by Persbook and Academy of Art.  Using PowerPoint for a more fruitful presentation is encouraged.

-Please visit www.persbookart.com to review the current collection of artworks.

-E-mail your paper to این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

Timeline:
-Submitting artworks:  21st June- 21st July 2012 
-Announcing Semi-Finalists: 10th Aug  2012
-Announcing Finalists:  21st Aug  2012 
-Submitting articles and critiques: 22nd Aug – 10th Sep 2012
-Announcing finalists:  21st Sep  2012

Sponsors: Academy of Art, Art Tomorrow quarterly, Iranian Artists’ Forum, Talk On-line Magazine, Tavoos E-Magazine of Iranian Visual Arts, Traditional & Visual Arts Society of Fars.

Please direct further questions to:  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر